Nyheder24. august 2016

Mascha Vang i køkkenkabale

Kendisbloggeren står med noget af et luksusproblem – Alt for mange ting ser godt ud i hendes køkken!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang.jpg
 Foto: All Over Press

Vi kender det alle sammen.

Det er egentlig ok, men der mangler altså liiiiiige det sidste.

Mascha vang har, nærmest lige siden hun overtog sit hjem fra den tidligere ejer, ledt efter undskyldninger for at skifte køkkenet ud. Det startede måske, hvis man skal være helt ærlig, med at hun godt kunne tænke sig et dedikeret champagnekøleskab, fortæller hun på sin blog.

Men det har hun ind til videre ikke haft samvittighed til at lave nyt køkken for. Men nu! Nu skal det være.

Varmede mad i et andet rum
En defekt vaskemaskine, et knækket håndtag og længere tids irritation over, at ovnen står i et tilstødende bryggers, har gjort udslaget. Det skal være slut med både at skifte lokale, når der skal varmes færdigrettet, og så i øvrigt også med det lidt ordinære højglans-IKEA-look.

Hun har simpelthen konsulteret en køkkendesignforretning, der har tegnet og fortalt oven på billeder af hendes eget køkken. Resultatet er lige efter Masjas hoved, men nu står hun så med en udfordring. Heldigvis af den mere behagelige slags. For det hele ser godt ud – så hvad skal man vælge?

Valget kan vi ikke rigtigt hjælpe Mascha med, for vi er her på redaktionen enige i, at alle mulighederne, som hun deler på bloggen ser godt ud.

SE og HØR hjælper!
Men vi kan da lige hurtigt nævne for hende, at hun – lige som alle vores andre læsere – bare kunne have bedt os om hjælp.

Hvis hun havde sendt en video ind, hvor hun havde vist os sine køkkenproblemer, så kunne hun have deltaget i konkurrencen om et helt nyt køkken for 50.000 fra Vordingborg Køkkenet.

Og det kan du naturligvis også. Se hvor let, du kan deltage i konkurrencen i videoen nedenunder – og send din video ind HER.

Sponsoreret indhold