Nyheder26. marts 2014

Mascha Vang: Har datteren bulimi?

Kendis-baben er bekymret for lille Hollie Nolia
Af af
Mascha Vang og datteren Hollie Nolia, som har kæmpet med at holde vægten
Mascha Vang og datteren Hollie Nolia, som har kæmpet med at holde vægten
 Foto: Dan Mariegaard
Mascha Vang har længe kæmpet med at få sin lille datter, Hollie Nolia, til at spise. Den lille pige, der ikke er fyldt to år endnu, har nemlig haft problemer med at holde vægten, siden hun var ganske lille.

Og nu lader det til, at Mascha Vang endnu engang bekymrer sig om sin lille lyshårede prinsesse. På sin egen blog fortæller baben om en episode, hun for nyligt oplevede med sin lille 'diva', som hun selv kalder Hollie Nolia.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang kæmper for sin datter

De to var et smut forbi Irma for at handle, og Mascha Vang vælger at give sin lille datter en sukkerært, så shoppeturen ikke føles så lang:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7cd2393537cf468f9dbd5d43dd8c1391.jpgSkønne Mascha med sin lille dejlige datter, Hollie Nolia (Foto: Dan Mariegaard)


- Lidt efter begynder hun at hoste, og jeg er bange for hun har fået noget i halsen, så jeg flår hendes hånd ud af munden og kigger efter, skriver Mascha Vang på sin blog og uddyber:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Min datter skal arbejde som model

- Der er ikke noget. Men hun blir ved med at stikke fingeren i halsen, og jeg tjekker igen. Tøsen griner bare, og kigger afventende på mig - så gør hun det IGEN! Altså stikker fingeren ned i halsen, så hun er lige ved at kaste op. Og det gør hun så… Ud over alt. Og hun har lige drukket en smoothie. Fedt nok! … Christ!! Hvor opmærksomhedskrævende må man være? Hun er ikke engang 2 år, og skal fandme ikke til at have bulimi nu. Tør slet ikke tænke på hvordan hun bliver som 14 årig, skriver Mascha Vang.

Mascha Vang har den lille spirrevip sammen med sin tidligere kæreste, racerkøreren Nicholas Kiesa.


Sponsoreret indhold