Nyheder22. juni 2014

Mascha Vang gør grin med kæresten

Komikeren har mere end svært ved at styre sin nye båd
Af af
Mascha Vang er ikke helt tryg ved at tage på sejltur med sin kæreste.
Mascha Vang er ikke helt tryg ved at tage på sejltur med sin kæreste.
 Foto: Thomas Laursen
Mascha Vang og Andreas Bo faldt pladask for hinanden, da de ved en tilfældighed kom til at sidde ved siden af hinanden til en fest nytårsaften, og efter et par dates erkendte parret, at de var kærester.

Og hvis man følger Maschas blog, er man ikke i tvivl om, at parret har humoren tilfælles.

LÆS OGSÅ: Mascha dater Andreas Bo

En fortvivlet Mascha efterlyse gode feriedestinationer på sin blog, og hvem ville ikke tage ud på havet, hvis man var så heldig at eje en båd? Ikke Mascha Vang i hvert fald, for hun er ikke helt tryg, når kæresten Andreas Bo vil lege kaptajn.


- I fatter ikke, hvor lang tid jeg har brugt på at overveje vores ferie. Vi har faktisk feriefri hele juli.Èn uge går med hver vores familie, og så tænker jeg at vi skal sejle lidt, tage på kulturelle ting i Kbh. som Glyptoteket osv. Måske en tur til Bornholm - måske med båd. Hvis vi tør, sådan skriver Mascha på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha og Andreas på kærlighedsferie

- Selvom Andreas virkelig gerne vil være en stor kaptajn, så har vi endnu kun sejlet sammen en enkelt gang, og der måtte Nicolas komme og starte motoren. Siden har han sejlet ind i badebroen to gange, påsejlet en anden båd, slået hul i sin egen og sejlet ind i samtlige stolper i Køge havn. Det eneste han ikke har ramt endnu, er faktisk hans egen plads. Jo stolperne, bevares. De er pilskæve nu, men "p-pladsen" er åbenbart umulig at styre den ind på. Så vi drikker mest bare kaffe på den.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3db3ba937d0549d696aa62e53a8e3975.jpg


Andreas Bo har også humoren med, når han døber sin båd. (Foto: Instagram)


- Den er døbt Amarone, og man må åbenbart ikke skifte navn på en båd (pga. overtro), så nu har han leget lidt med det originale navn, og "ændret" det til Ama'r-one. Porno-speedbåden, kalder han den også. I know… Han er 47, han ved det bare ikke selv.


Indlægget er fuldt af en masse smileyer og en efterspørgsel på gode feriedestiantioner. Så mon ikke parret vælger at lade båden blive i sikker havn og tage flyet til et solrigt sted.


Sponsoreret indhold