Nyheder13. marts 2014

Mascha Vang drak sig stiv med Andreas Bos datter

Blogger-baben har mødt komikerens børn og kalder ham for manden
Mascha Vang har mødt sin "date" Andres bos børn
Mascha Vang har mødt sin "date" Andres bos børn
 Foto: Dan MariegaardDet kom som et chok for de fleste, da Mascha Vang afslørede, at hun og "Live fra Bremen"-stjernen Andreas Bo dater.

Og selvom hun indtil nu ikke har ville kalde dem for kærester, så ser det ud som om, at forholdet allerede er meget seriøst.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang dater Andreas Bo

- Kan vist lige så godt sige det som det er. Jeg har simpelthen ikke haft så voldsomme tømmermænd i nok tre år. Shit!! Jeg var til den bedste 18 års fødselsdag i lørdags, og har været slået totalt ud siden! Altså jeg mener… Det er da ikke nogen skam, til en familiefødselsdag, at drikke sig så fuld at man bliver fulgt hjem (uden sko!?) i taxa, båret i seng, og vågner næste dag total uvidende om, hvor man egentlig er, skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:

- Snorkende mand må vækkes, så ynkelighederne kan begynde. Jeg lider altså ikke alene her. Har jeg det skidt, har hele huset det skidt Pilllleeer… Kæææææl mig… Gør noooooget!!

LÆS OGSÅ: Andreas Bo er single igen

Og den labre blogger indrømmer da også, at deter Andreas Bos familie, hun har festet med, og at det naturligvis var selvsamme mand, der flugte hende hjem i seng. Det skriver Billed Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ee5a79c94b834b3eb26d4f16374d90ab.jpg


Både Mascha og Andreas så voldsomt glade ud, da SE og HØR fangede dem sammen (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Andreas er dejligt voksen

Men selvom Mascha Vang ikke bruger ordet "kæreste" endnu, tager hun på bloggen et endnu mere seriøst ord i brug om sin udkårne.

- Sgu da heldigt at manden selv har store børn, bare lidt pinligt at de i virkeligheden er mere voksne end mig. Flot Mascha, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo: Mascha er sindssygt smuk

Sponsoreret indhold