Nyheder1. august 2009

Mascha Vang: Brændte sit pas

En ferie til Mallorca gik helt galt for blondinen, der smed returbilletterne væk, smeltede sit pas i ovnen, satte brandalarmen i gang og blev røvet
Heldigvis har Mascha da sit gode udseende
Heldigvis har Mascha da sit gode udseende
 Foto: Niels S. Andersen

Et par 20-årige blondiner på ferie til Mallorca, hvoraf den ene er selveste Mascha Vang. Ja, så er det næsten dømt til at gå galt.

Pigerne startede med at smide deres returbilletter ud, fordi der ikke måtte ligge papir og flyde.

Derefter brillerede veninderne med den geniale idé at gemme deres pas i ovnen. Selvfølgelig valgte de at bruge selvsamme ovn til at kokkerere samme aften, og så var det farvel til de danske pas.

Dagen efter var der problemer med den meget avancerede brødrister, hvilket udløste hotellets brandalarm.

- Der var røg overalt og meget lidt forståelse blandt de andre gæster, da vi blev evakueret, fortæller Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Røglugten skulle skylles væk med et besøg på stranden. Her havde de 2 blanke blondiner selvfølgelig alle deres værdigenstande samlet i én taske - og sørme, om den ikke var væk efter besøget i havet.

- Vi havde alt i den taske. Smykker, penge og ikke mindst min veninde Charlottes kamera, som vi havde brugt flittigt iført de mindste g-strenge. Der er nogen, der er blevet glade efter det fund, er Maschas bud, mens et andet kan være, at også tyven har fået sig et godt gammeldags grin.

Sponsoreret indhold