Nyheder6. september 2011

Mascha Vang: Blondine eller brunette?

Reality-godten kan ikke finde ud af, hvilken farve de lange lokker helst skal være – nu skal folket hjælpe hende
Mascha Vang efterlyser hjælp til at bestemme sine lokkers fremtid
Mascha Vang efterlyser hjælp til at bestemme sine lokkers fremtid
 Foto:All Over

Den 15. september skal danskerne til valgurnerne, for at sætte det kryds, der skal afgøre Danmarks fremtid, men allerede nu, er der brug for at høre folkets mening i en lidt anden sag.

Mascha Vang har nemlig sat sig for, at der skal ske noget med hendes velkendte blonde lokker, og har derfor lagt en afstemning om emnet op på sin blog.

Læs også: Mascha Vang: Raser over nøgenfotograf

Vælgerne har således mulighed for at stemme om, hvorvidt Mascha Vang skal beholde sit blonde look, vende tilbage til sit naturlige, mørke hår eller finde en gylden mellemting mellem de to.

- Jeg overvejer at skifte til en mørkere tone, som er tættere på min naturlige farve. Århhhh… Jeg er sådan i tvivl!! Vil man stadig kunne kende mig? Ser jeg ældre/yngre ud? Bliver det kedeligt, eller meget rart at se på? Er bare sååå træt af altid at trænge til at få farvet bund, plus det tager en evighed hver gang, skriver den barmfagre babe på sin blog.

Læs også: Mascha Vang spiser fra skraldespanden

For at hjælpe vælgerne, har Mascha Vang fremskaffet en mørk paryk og taget billeder, så folk kan se, hvad deres valg betyder.

Klik her for at hjælpe Mascha Vang med at vælge sit look.Sponsoreret indhold