Nyheder 18. januar 2013

Mascha Vang: Babyen indlagt

Den nybagte mor fortæller, hvorfor hendes lille pige er kommet på hospitalet
Af af
På Roskilde Sygehus prøver lægerne nu at finde ud af, hvorfor Maschas datter græder så meget.
På Roskilde Sygehus prøver lægerne nu at finde ud af, hvorfor Maschas datter græder så meget.
Foto: All OverMascha Vang og datteren Hollie Nolia har ikke haft det nemt på det seneste.

Brystbombens lille prinsesse har nemlig grædt konstant i dagevis, og det har nu fået lægerne til at indlægge den tre måneder gamle pige.

- Hun skriger jo bare helt vildt meget. Hun fik for noget tid siden konstateret kollik, og nu er jeg blevet alvorligt bekymret, fordi gråden simpelthen har taget overhånd.

Så nu vil jeg bare være på den sikre side. Det ville være så skrækkeligt, hvis jeg pludselig fandt ud af, at der var noget grueligt galt med hende, og jeg overså signalerne, fortæller Mascha Vang til Seoghør.dk.

Det var ikke kun gråden, der fik lægen til at sende Mascha og Hollie Nolia til indlæggelse på Roskilde sygehus.

Frøken Vangs datter har ikke taget så meget på, som hun skal. Lægen mente derfor, det var en god ide at få hende tjekket.

Mascha Vang: Dukkebarn

- Lægerne har besluttet at holde hende i et par dage til observation på sygehuset. Hun er ikke alvorligt syg altså. Der er blevet taget en masse tests. Måske har hun haft noget virus i maven eller tarmbakterier, som kan have udløst gråden. Alt sådan noget tester de for nu, forklarer Mascha, som er ved at være temmelig udmattet.

- Det er frygteligt at se hende græde. Det er jo det værste ved det hele. Jeg bliver jo frustreret, når hun græder i mange timer, og det er rædsomt, lyder det ærligt fra den nybagte mor, som ikke selv har fået meget søvn siden indlæggelsen.

- Det er lidt svært at sove på et sygehus. Og selvfølgelig er vi her nu, og nu sover hun endelig. Det er typisk. Og det var ikke lige sådan, det skulle fungere, afslutter hun.

Mascha Vang: Her er navnet

Sponsoreret indhold