Nyheder 12. august 2013

Mascha Vang: Ædeflip

Den labre mor Mascha Vang spiser som en, der er gravid
Foto: All OverNår der står en skål fyldt med guldkarameller foran dig og ingen kigger, holder du så snitterne for dig selv? Nej,vel? De fleste kvinder ved vist, hvor let fristelserne ryger indenbords.

Og det kan den smækre singlemor Mascha Vang også nikke genkendende til. I weekenden har hun glemt alt om at holde den slanke linje og har fyldt sig med søde sager.

TV-pigen har ellers haft et hårdt forår, hvor hun har kæmpet for at smide babykiloene og komme ned på sin idealvægt igen. Hun gæstede flittigt træningscenteret og sparede på kalorierne, og det hårde arbejde bar frugt i tide til bikinisæsonen.

Mascha Vang er mere hot end nogensinde, men med de seneste dage som slikmund kunne man fristes til at tro, at hun ventede sig igen. Og den tanke har hun også selv luftet.

- Tilbagefald!! Hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg tro jeg var gravid. Æder alt omkring mig! #cravings #langeballer #koldmælk #natsnack #JEGburdeværeennatsnack, skrev hun lørdag på Facebook, da hun lagde et billede op af en pose kanelgifler.

Mascha Vang: Skrumper ind

Tidligere på dagen smuttede hun forbi modeugen og Bella-Centet, og også her måtte hun have sukker til sin slikmund.

Men hvis nogen kan tåle at træde ved siden af en gang i mellem, må det være Mascha Vang. Og når nu det ikke er en lillebror eller søster til datteren Hollie Nolia, der forårsager sukkertrangen, kan de ekstra kalorier sikkert heller ikke ses på mavsen.


Hvem kan stå for guldkarameller? Ikke Mascha Vang! (Foto: Facebook)


Når nu man ikke selv kan være en natsnack, må man jo spise en i stedet. (Foto: Facebook)

Se hvilken dansk stjerne, der virkelig er gravid

Sponsoreret indhold