Mascha til mændene: Stop med at skrive

Mascha Vang og veninden Kira Eggers\' bytur udviklede sig helt forkert.

Mascha Vang og veninden Kira Eggers' bytur udviklede sig helt forkert.

Foto: All Over


Mascha Vang er uden tvivl en smuk og stærk kvinde, og med den status følger ofte en masse bejlere. Og derfor kan det være farligt at indikere, at man er klar til en ny mand i sit liv.

Det gjorde Mascha Vang på Ekstra Bladets webtv: Dans med de kendte. Her lagde hun op til, at hun er klar til en ny mand i sit liv, efter hun i 2013 blev enlig mor, efter det gik forbi med kæresten Nicolas Kiesa.

- Og hvis vi kan få tryk på single, grinede den kønne Radiovært og blogger om sin tilstand.

- Skal vi annoncere, spørger værten Dan Rachlin senere i programmet.

- Nej tak, men jeg modtager gerne sådan en lille gul seddel, grinede Mascha.

Mascha Vang: Fortæller om brudet med Nicolas Kiesa

Og der var åbenbart mange mænd, der lagde mærke til, at der ikke er en mand i Mascha Vangs liv. I hvert fald blev hun søndag aften nødt til at poste dette indlæg på Facebook.

- Oooookay søde venner (mænd). Jeg ved godt at EB skriver at jeg håber på en kæreste i år, MEN læser man selve avisen, står der faktisk at jeg ville foretrække en au pair i stedet. Jeg kan simpelthen ikke læse alle jeres (sikkert meget søde) kærestebreve, og jeg er virkelig beæret over der overhovedet er nogen der skriver - men det er ikke lige sådan jeg forestiller mig at møde en ny fyr Og nej, jeg søger heller ikke en au pair, så skulle jeg droppe mit walk-in, og det kommer jo ikke til at ske Kyss


Se videoklippet, hvor Mascha Vang fortæller om fremtiden

Hvad, der så skal til, for at score Mascha Vang, er uvist. Men i artiklen herunder er der alligevel et bud på, hvad der slår benene væk under Mascha.

Mascha Vang: Mangler veludrustet mand

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close