Mascha og Kira: Slået ned

Mascha Vang og veninden Kira Eggers\' bytur udviklede sig helt forkert.

Mascha Vang og veninden Kira Eggers' bytur udviklede sig helt forkert.

Foto: All Over


En glad aften i byen udviklede sig ganske dramatisk for Mascha Vang og veninden Kira Eggers. Ifølge HER & NU blev de to kvinder overfaldet, da de besøgte Casper Christensens kendis-natklub Sunday i indre København.

Mascha Vang: Fortæller om brudet med Nicolas Kiesa

- Nicki (Bille red.) og Mascha kender hinanden og der var ingen grund til at han blandede sig. Til sidst fik Mascha nok og ville puffe ham væk. Det fik ham til at gå amok og han gav Mascha et knytnæveslag midt i ansigtet, siger en gæst til HER&NU.

Mascha Vang: Mangler veludrustet mand

Kira selv har netop kommenteret optrinnet på sin Facebook-profil:

- Jeg bliver nødt til at sige til alle der enten hører noget eller har set noget, eller som blot bekymrer sig, at jeg er OK efter omstændighederne. Jeg blev i går nat slået ned af en mand på Sunday - ikke een men TO gange.
Jeg skriver dette, fordi et medie har kontaktet mig i forbindelse med episoden, fordi flere vidner har meldt sig på banen. Jeg ser derfor ikke noget andet valg end at skrive at jeg ikke tager telefonen og svarer på alle mulige spørgsmål, jeg taler ikke med pressen og jeg taler kun med dem der er mig tættest.
Jeg er blevet udskrevet fra traume centeret og jeg var og er fuldstændig klar i hovedet og har et klart billede af, hvad der skete.
Der er et sted i helvede for de mænd der slår på kvinder.
Update: Sunday Club har grebet dette helt fint an og jeg har intet at sætte på dem. Mere så det er på plads.


Ifølge HER & NU blev de begge kørt til Rigshospitalet efter det voldelige overfald.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close