Marys smykkedesigner sælger liebhavervillaen

Hele herligheden kan blive din for 18,75 millioner kroner.

Hele herligheden kan blive din for 18,75 millioner kroner.

Foto: Løgstrup, Larsen, Vernsted & Bloch, danbolig Hørsholm)

 
Får ord som "snedkerbygget", "specialimporteret" og "topmoderniseret" det til at krible i fingrene efter at sætte en underskrift på købsaftalen, så vend blikket mod Rungsted.
 
Her har den kendte smykkedesigner Marianne Dulong og gemalen Christian Hoff nemlig sat deres villa til salg. Prisen lyder på 18.750.000 kr., og for det beløb vil man kunne flytte ind på 450 kvadratmeter bolig.
 
 
Og du behøver hverken medbringe spartel, rystepudser eller tapetdamper: villaen er nemlig blevet gennemgribende renoveret af ægteparret, der selv købte den i 2003 for 4.260.000 kr.
 
Den kommende køber vil dermed kunne flytte ind i en bolig med blandt andet snedkerbygget køkken-alrum, vinkælder, to værelser med loft til kip og et soveværelse med badeværelse, sauna og walk-in closet.
Smykkedesigner
 
Udenfor de hvide mure er der blandt andet en opvarmet pool, et lounge-område og et snedkerbygget udekøkken. Alt beliggende i det, der i salgsopstillingen beskrives som værende en "Middelhavsinspireret have".
For de yngre generationer er der desuden et decideret legeområde med rutschebane, og i nærheden finder man en bålplads.
 
Marianne Dulong stiftede smykkefirmaet i eget navn tilbage i år 2000, og fire år senere var hun kvinden bag de øreringe, Kronprinsesse Mary havde på til sit bryllup. Siden har hun også - sammen med sin partner Anja Camilla Alajdi - stået for forandringen af et rubinsæt fra Napoleonstiden.
 
Firmaet er desuden særligt kendt for deres "Kharisma"-øreringe.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close