Nyheder10. september 2008

Mary: Tilbuds-prinsessen slår til igen

Nu sælger kronprinsessen ferie-luksus
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/mary-jakke1-jpg.jpg

Man tror det er løgn, men Mary er klar med et nyt godt tilbud. Efter engangs-bleer og lavpris-billetter, sælger vores kronprinsesse nu en superluksus-lejlighed med havudsigt og designerbutikker lige rundt om hjørnet.

Næppe havde Mary og Frederik med børn og barnepige forladt den mondæne lejlighed i Manly, en af Sydneys velhaver-forstæder, hvor de tilbragte seks dage, før end det lokale ejendomsmæglerfirma begejstret slog på salgstrommen overfor lokale journalister, som fik adgang til den royale luksus.

- Det er en enestående chance for at se kongelige omgivelser, erklærede ejendomsmægler Leigh Haraldson, da hun viste herlighederne, inklusive prinsesse Isabellas tremmeseng med lyserødt tøjdyr, frem.

Lejligheden, der fremstod stort set som Frederik og Mary havde forladt den mindre end 48 timer tidligere, kan nu erhverves for lidt over 10 millioner danske kroner via ejendomsmæglerfirmate Belle Property.

En vis Mary Donaldson arbejde for øvrigt engang for Belle Property, og hun har ved tidligere lejligheder villigt ageret reklamesøjle for sin gamle arbejdsplads, bl.a. i Sydney i 2005, hvor Mary bar en jakke med ejendomsmæglerfirmaets logo på. brystet.

Den fire værelsers store lejlighed med samtale-køkken og tørretumbler var specielt møbleret til den kongelige kernefamilie, forklarede Leigh Lawson under salgsfremstødet.
Man havde bl.a. fremskaffet en særlig blå seng til prins Christian og en dobbeltseng til barnepigen, som sov i lejlighedens tredje soveværelse. Disse møbler er ikke inkluderet i lejlighedens salgspris, men kan købes særskilt, hvis man ønsker det, oplyste Haraldson.

En af Marys tidligere kolleger fra Belle Property bor også i den eksklusive boligblok i Saint Patrick's Estate nord for Sdney, kun et stenkast fra havet.
Hun er dansk gift og har børn på samme alder som Christian og Isabella og ungerne legede dagligt på græsplænen lige udenfor lejlighedens terrasse, fortalte Leigh Haraldson, da hun gav sit royale salgsshow.
Hun afslørede også at de kongelige reklamesøjler havde opført sig upåklageligt under deres ophold..

- Der var ingen vilde fester og vi måtte heller ikke ringe efter politiet," betroede Haraldson de udsendte fra lokalavisen Manly Daily.

På grund af tidsforskellen mellem Danmark og Australien har det ikke været muligt at spørge Leigh Haraldson om tilbuds-prinsessen og hendes familie fik deres luksus-paradis til vennepris eller måske helt gratis og om de har givet tilladelse til at deres kongelige status bliver brugt som salgs-argument

Hoffet ser normalt ikke med milde øjne på, at der slås kommercielt plat på medlemmer af kongehuset.
Det er mindre end et år siden, at Te-Specialisten i Greve måtte omdøbe deres " Prinsesse Mary te" til blot "Mary te" efter at have modtaget en skarp irettesættelse fra Amalienborg, men måske gælder der andre regler for tilbuds-prinsessen i hendes hjemland?
SE & HØR følger op på sagen.

Sponsoreret indhold