Mary: Til begravelse med Christian

I dag bliver Marys kammerjomfru Tina Jørgensen bisættes fra Vinderød Kirke, og Christian er med.

I dag bliver Marys kammerjomfru Tina Jørgensen bisættes fra Vinderød Kirke, og Christian er med.

Foto: All Over
Det kom som et lyn fra en klar himmel, da kronprinsesse Marys elskede kammerjomfru Tina Jørgensens for lidt over en uge siden blev fundet livløs i en alder af blot 53 år.

Men det var ikke kun Mary, der blev hårdt ramt af nyheden. Ifølge én af Tina Jørgensens venner, skuespilleren Preben Kristensen, var hun nemlig også utrolig vigtig for kronprinparrets fire børn.

Måske er det derfor, kronprinsessen lige nu har prins Christian med til sin første bisættelse.

For kort tid siden gik mor og søn hånd i hånd ind i i Vinderød Kirke i Frederiksværk med et særdeles alvorligt udtryk i ansigtet for at sige farvel til familiens ven.

Den første flirt

Tina Jørgensen var ansvarlig for kronprinsessens garderobe, men havde også et utrolig tæt forhold til kronprinseparret fire børn.

- Jeg forstår godt, at den kongelige familie er dybt berørt. Hun har betydet meget for de mennesker. Ikke mindst for børnene i familien. Hun havde ingen børn selv, men hun havde et utroligt børnetække. Der var ingen tvivl om, at hun betød meget for børnene i kongehuset. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de har det nu, fortalte Preben Kristensen til BT efter dødsfaldet

Nu bor Christian pludselig i Gentofte?Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close