Nyheder5. december 2013

Mary: Sover tæt på børnene

Kronprinsessen opdrager sine børn efter ideer fra sin egen opvækst
Af af
Kronprinsesse Mary fortæller om indretningen af familiens hjem i ny bog
Kronprinsesse Mary fortæller om indretningen af familiens hjem i ny bog
 Foto: Thomas LaursenMary har aldrig lagt skjul på, at hun ønsker en ganske anden opvækst end den, kronprins Frederik fik.

Der skal være et trygt og tæt familiebånd på trods af de royale pligter og overdådige levestandarder.

Og netop det med trygheden har fyldt meget for kronprinsesse Mary, da hun og gemalen skulle indrette deres hjem på Amalienborg.

Det fortæller hun ifølge BT i den nye bog "Amalienborg" af journalisterne Thomas Larsen og Jørgen Larsen.

Mary var ensom

- I højre fløj af bygningen - og opad i bygningen - har vi skabt vores private del, der fungerer som en stor lejlighed. Det har været vigtigt for os, og det kommer måske fra min opvækst, at vi alle sover tæt på hinanden. Vi har vores værelse og børneværelserne på mezzanin-etagen. Vi har skabt en boble, som er vores, og hvor vi er samlet som familie, informerer Mary.

I bogen fortæller hun også, hvor hun og Frederik har indrettet sig i Frederik 8. Palæ - en renovation og indretning der tog flere år og kostede ca. 222 millioner kroner.

- Vi vil begge give vores børn alt, hvad vi kan. Vi ønsker, at de får en kærlig, omsorgsfuld og tryg opvækst, og at de er lykkelige. Vi vil gerne være en familie med en hverdag, hvor vi er sammen så meget som muligt, forklarer Mary.

Mary inspirerer Kate

Sponsoreret indhold