Nyheder 30. oktober 2010

Mary: Skaber splid

Kronprinsessen har ødelagt Frederik og Joachims gode forhold
Den altid smilende kronprinsesse Mary er ikke vild med prins Joachims personlighed, og derfor ses kronprins Frederik kun sjældent med sin bror.
Den altid smilende kronprinsesse Mary er ikke vild med prins Joachims personlighed, og derfor ses kronprins Frederik kun sjældent med sin bror.
Foto: Peter Grosen

De to prinser, Frederik og Joachim, er født med blot 13 måneders mellemrum og derfor vokset op næsten som tvillinger. Men da kronprins Frederik mødte smukke Mary Donaldson under OL i Sydney i 2000, ændrede deres forhold sig drastisk. I dag har de ikke længere den gode kontakt som i barndommen og ungdommen.

Se også: Galleri: Mary bliver rundere

- Joachim har en klæbehjerne og kan godt lide at udbrede sig om det, han ved. Det er Mary ikke vild med, for hun er en pige fra provinsen, og derfor lider hun af mindreværd. Med hende har Frederik fået andre interesser, og de er langtfra så tætte, som de har været. Overhovedet ikke, siger den kongelige ekspert Trine Villemann til B.T..

Læs også:
Mary er gravid

I dag ses de to brødre stort set kun ved officielle arrangementer, og da SE og HØR i sommer kunne fortælle at Mary og Frederik venter tvillinger, var prins Joachim mindst lige så overrasket som resten af Danmark. Han fik nemlig først beskeden officielt samme dag som parret sendte en pressemeddelelse ud.


Kronprinseparret venter tvillinger til januar og har i forvejen børnene prins Christian, 6, og prinsesse Isabella, 3. (Foto: All Over)Sponsoreret indhold