Mary: Savner min mor

Mary er meget inspireret af sin mors børneopdragelse

Mary er meget inspireret af sin mors børneopdragelse

Foto: All Over

Marys mor, Henrietta Donaldson, døde længe inden, hun mødte den danske kronprins, og længe inden kronprinsessen selv blev mor.

Alligevel fortæller Mary i et gribende interview med det australske ugeblad Women's Weekly, at hun i forhold til sine børn, Christian, 3, og Isabella, snart 2, er meget inspireret af sin mor.

- Jeg savner, at min mor er her sammen med mine børn. Men det må vi klare på en anden måde. Mine børn har lært hende at kende ved at se gamle billeder og høre historier om hende. Det er trist, men der er ikke noget, jeg kan gøre ved det. Jeg må forholde mig til det på en positiv måde. Jeg må tro på, at hun stadig er hos os, siger kronprinsessen ifølge msn.

Mary fortæller, at hendes mors børneopdragelse har haft stor indflydelse på, hvordan kronprinsessen selv opdrager Christian og Isabella.

- Selvfølgelig skal jeg gøre tingene på min egen måde. Men hun er en stor kilde til inspiration. Hun er en naturlig del af mig. Min mor ville gøre alt for sine børn. Sådan har jeg det også. Ægte kærlighed, der er betingelsesløs, slutter Mary.

Kronprinsessen håber, at børnene vil vokse op og blive lykkelige og positive individer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close