Nyheder18. januar 2008

MARY: REKRUT I HJEMMEVÆRNET

Kronprinsessen leger krig. Det er ikke nok at være protektor for alverdens gode formål, hun er i øjeblikket i gang med Hjemmeværnets grunduddannelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/rekrutmary1-jpg.jpg

Mary går i sin svigermors fodspor og vil nu have en uddannelse i Hjemmeværnet. Hun er åbenbart ikke bange for at få jord under neglene og vise sig i det lidet flatterende camouflagetøj, for hun har meldt sig under fanerne og gennemgår en del af Hjemmeværnets grunduddannelse.

Dronning Margrethe afsluttede sin tjeneste som major i det daværende Kvindeligt Flyverkorps. Hvor langt svigerdatteren har tænkt sig at stige i graderne, har kongehuset endnu ikke meldt ud.

- Vi er utroligt glade for kronprinsessens interesse, siger Jan S. Norgaard, der er chef for Hjemmeværnet. De tager det som et skulderklap, at en royal frivilligt har valgt at blive hans kollega.

Selv om hun er mor til landets kommende konge, så er der ingen kære mor for Mary. Hun skal bl.a. igennem den fysiske uddannelse og træning, våbenkendskab, skydning, førstehjælp og eksercits. Og royale skal åbenbart også gøre honnør.

Sponsoreret indhold