Nyheder7. november 2011

Mary og Frederik: Vild fest hos Jarlen

Kronprinseparret slog sig løs i weekenden med et væld af kendisser
Af af
Frede og Mary slog sig løs til Jarl Friis-Mikkelsens fødselsdagsparty i weekenden
Frede og Mary slog sig løs til Jarl Friis-Mikkelsens fødselsdagsparty i weekenden
 Foto: All Over

Ska' der være fest, så lad der være fest!

Kronprinseparret Frederik og Mary har før bevist, at de formår at fyre den af - og i weekenden gik det atter en gang vildt for sig.

Denne gang foregik de festlige eskapader dog hverken i royale gemakker eller på københavnske in-steder, men i det jetset-populære bøf-tempel MASH Skovriderkroen på Strandvejen nord for hovedstaden.

Læs også: Web-tv: Se kronprinsen gå amok i byenI følge MSN Starlounge havde Jarl Friis-Mikkelsen inviteret til storstilet fest, og så væltede det ellers ind med über-prominente kendisnavne, som alle ville fejre 60 års-fødselsdagen.

Frede og Mary festede blandt andre med deres ekssvigerinde Alexandra, som havde taget sin Martin med.

Naturligvis var også Jarlens nybagte svigersøn Casper Christensen med til det fornemme gilde sammen med nyforelskelsen Isabel Friis-Mikkelsen.

Læs også: Jarlen: Moden far

Blandt de øvrige hav af celebre gæster var: Sanne Salomonsen, Lene Nystrøm og Søren Rasted, Rigmor Zobel, Ellen Hillingsø, Camilla Miehe-Renard, Remee og Simona Popovic, Bent Fabricius-Bjerre og Camilla Arndt, Hella Joof, Preben Kristensen, Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo, Michael Meyerheim og René Dif.

Sponsoreret indhold