Mary og Frede hylder Wozniacki

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik er på plads for at hylde Caroline Wozniacki den 30. april i Parken.

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik er på plads for at hylde Caroline Wozniacki den 30. april i Parken.

Foto: All Over Press

 

Caroline Wozniacki blev hele verdens tennisdronning, da hun i Australian Open i januar erobrede karrierens første Grand Slam-trofæ med sejren i finalen i Melbourne over rumænske Simona Halep.

Med sejren i finalen rykkede Wozniacki også op som nummer et på verdensranglisten.


Caroline Wozniacki i tæt kontakt med trofæet fra Melbourne. (Foto: All Over Press)

Og nu bliver den danske tennis-dronning også hyldet af en ægte kommende dronning, kronprinsesse Mary, når hele tennis-Danmark får lejlighed til at fejre Caroline Wozniacki ved en opvisningskamp mod Venus Williams i Parken i København den 30. april.

Det er firmaet f-reklame, der står bag arrangementet, som kronprins Frederik er protektor for.

Og ifølge BT har både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary meldt deres ankomst til opvisningskampen mod Venus Williams, og de deltager angiveligt også ved et mere intimt arrangement om formiddagen den 30. april.

Her skal Venus Williams og Caroline Wozniacki spille en række korte doublematcher med repræsentanter fra dansk erhvervsliv og en stribe kendisser, herunder skuespilleren Mads Mikkelsen.

Også en række danske nuværende og tidligere sportsstjerner forventes at dukke op til doubematcherne på KB's tennisanlæg på Frederiksberg.

- Der er to måneder til kampstart. Derfor er det endnu for tidligt at oplyse præcist, hvem der dukker op. Men tidligere sportsstjerner som Peter Schmeichel, Brian og Michael Laudrup, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og cykelrytteren Jakob Fuglsang er blandt de inviterede, siger Mads H. Frederiksen, der er direktør i f-Reklame, til BT.

Det er blot tre måneder siden, at Caroline Wozniacki og hendes forlovede David Lee sidst mødtes med kronprinsesse Mary.

Det var den 30. november og også på KB's baner, da Wozniacki i samarbejde med e-Boks og Børnehjælpsdagen spillede tennis med 25 børn, der er anbragt uden for hjemmet.

Her var Caroline med til at give børnene en på opleveren, da hun spillede tennis og uddelte autografer.
 

David Lee og Caroline fik sig en snak med Mary ved arrangementet den 30. november sidste år. (Foto: All Over Press)
 
- Jeg glæder mig meget til igen i år at mødes med børnene. Det er en ganske særlig dag,hvor vi hygger os og har det sjovt. Og så håber jeg, at nogle af børnene får lyst til at kaste sig ud i en sportsgren, og at de har nogle voksne omkring sig, der kan motivere dem og hjælpe dem til at holde ved. Jeg er selv vokset op i en familie, hvor jeg har oplevet stor opbakning til min sport, og det er uden tvivl det som har bragt mig så langt i min tenniskarriere, sagde Caroline Wozniacki forud for dagen.
 
Se Caroline Wozniacki spille tennis med de 25 børn:

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close