Nyheder10. april 2009

Mary: Kan frygte ny bog

Kronprinsessen kan den 14. maj fejre 5-års bryllupsdag med Frederik og folket, men midt i jublen udkommer bogen, der giver et nyt syn på hendes indsats for Danmark
Den nye bog om Mary og Frederik udkommer den 11. maj
Den nye bog om Mary og Frederik udkommer den 11. maj
 Foto: All Over

Mary ser formentlig frem til den 11. maj med en vis bæven. Kun tre dage før hun kan fejre 5-års jubilæum som dansk kronprinsesse, udkommer der nemlig en ny bog fra en af hendes skarpeste kritikere, bestseller-forfatteren og journalisten Trine Villemann.

Bogen har titlen "Kongen og dronningen af Grønland" og går især tæt på vores populære kronprinsesse og hendes mand.

- Jeg er forbløffet over, at to mennesker, der har så meget, giver så lidt, siger Trine Villemann.

For megen dovenskab

- Frederik og Mary står med nøglerne til fremtidens kongehus. På papiret er de det bedste kongepar, vi nogensinde får. Frederik med alle sine uddannelser og Mary med sin omfattende erhvervserfaring, men det eneste, de har formået at give os danskere, er orkesterplads til deres dovenskab, luksusliv og overforbrug, fortsætter Willemann, der altså ikke ligesom så mange andre er imponeret over vores kronprinsesse.

"Kongen og dronningen af Grønland" er efterfølgeren til Trine Villemanns første bestseller "1015 København K - et kærligt/kritisk portræt af kongehuset," som i efteråret 2007 delte nationen, fordi den gav en særdeles nærgående beskrivelse af både Mary og hendes svigerfamilie.

Sponsoreret indhold