Nyheder 6. maj 2010

Mary: Fanatisk diæt

Se hvad kronprinsessen spiser og ikke spiser
Der er ikke mange kalorier på Marys tallerken
Der er ikke mange kalorier på Marys tallerken
Foto: All Over

Radmager er det nye sort. Så for at komme de allersidste kilo og den sidste rest af fedt på kroppen endeligt til livs, er flere kendte begyndt at bekende sig til den nye diæt kaldet "rawfood" eller på dansk "råkost".Princippet bag den meget moderne måde at indtage sin mad på er kun at sætte tænderne i rå ting. Det vil sige at maden kan tilberedes, men kun til max 42 grader.

Mary er blevet tydeligt tyndere siden sit første besøg i Danmark (Foto: All Over)Læs også: Mary: Se alle bikini-billederneKosten består hovedsageligt af frugt og grøntsager, for alt kød og fjerkræ inklusiv æg og mælk er bandlyst ligesom kulhydrater i form af ris, pasta og brød er forment adgang på tallerkenen.Mary er altid førstDet lyder umiddelbart som rent tortur, men ikke desto mindre er kronprinsesse Mary allerede hoppet med på bølgen.Onsdag blev hun set på Danmarks - indtil videre - første rawfood restaurant "42 Raw", som ligger i hjertet af København på Pilestræde, det skriver aok.dk.

Man kan ikke påstå, at Mary var tyk, da hun mødte Frederik, men nu har hun i hvert fald endnu mindre sul på kroppen (Foto: All Over)Læs også: Mary: Kan ikke lave madPrinsessen, som i forvejen ikke har et gram fedt for meget på kroppen, og som har tabt sig tydeligt i løbet af sine snart 6 år som kronprinsesse i Danmark, forkælede sig selv med en salat. Hun var i selskab med sin ligeså spinkle veninde baronesse Helle Reedtz-Thott.

Mary midt i sine daglige armbøjninger (Foto: Focus Royal)Udover en stram diæt, løber kronprinsesse Mary indtil flere kilometer dagligt i og omkring Fredensborg slotspark for at sikre, at der ikke sniger sig et ekstra kilo på sidebenene.

Læs også: Marys hår- og makeup-artists 10 bedste skønhedstips

Sponsoreret indhold