Martin Laursen: Mere tid til Mia

Med sit farvel til landsholdet får Martin Laursen mere tid til sin svenske kæreste Mia

Med sit farvel til landsholdet får Martin Laursen mere tid til sin svenske kæreste Mia

Foto: Claus Poulsen

Hvem kan fortænke ham i det ..? Nu bliver der mere tid til kæresten.

Landsholdets 31-årige forsvarer har informeret landstræner Morten Olsen om sin beslutning, der er en udløber af lange skadesperioder med blandt andet en korsbåndsoperation i venstre knæ.

- Beslutningen er min egen, og det er den sværeste, jeg har skullet træffe i min fodboldkarriere. Jeg har gjort alt for ikke at skulle træffe dette valg, for jeg elsker at spille på landsholdet, og der er ikke noget, jeg hellere vil end at forsøge at hjælpe landsholdet med til VM-slutrunden, fortæller Martin Laursen fra hjemmet i Birmingham.

Her bor han sammen med sin nye kæreste, svenske Mia Kihl, som han præsenterede for offentligheden, da han blev udråbt til Årets spiller 2008. Det er godt et år siden, han blev skilt fra sin hustru Marianna, som han havde været gift med i to år.

I øjeblikket restituerer han sig efter en operation i menisken i højre knæ.

- Tankerne om et comeback på landsholdet var en ambition, der drev mig gennem skadesperioderne. Men nu kan mine knæ ikke længere holde til, at jeg både spiller kampe for Aston Villa og for landsholdet. Og i den situation er den eneste rigtige løsning at være til disposition for klubben, der er min arbejdsgiver i det daglige, siger Martin Laursen.

Stort tab for landsholdet

Det er naturligvis en trist overraskelse for Morten Olsen, at det definitive afbud kommer nu.

- Det er et stort tab for landsholdet. Martin er en drøm af en spiller for enhver træner. Han har en utrolig og smittende vindermentalitet, og han er meget ambitiøs både i forhold til sig selv og holdet. Jeg er naturligvis rigtig ked af det på både hans og vores vegne, men jeg stor forståelse for det logiske ræsonnement i hans beslutning. Han skal lige nu tænke på både sin klub og sin fremtid efter fodbolden, siger Morten Olsen på DBU's hjemmeside.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close