Nyheder19. november 2008

Martin Jørgensen: I skidt selskab

Alex’ mand har fået nye, flossede legekammerater
Parret fra Svanemøllevej samarbejder med blakkede typer
Parret fra Svanemøllevej samarbejder med blakkede typer
 Foto: All Over

Martin Jørgensen har kastet sig ud i et erhvervseventyr med nogle særdeles anløbne, men driftige typer. Siden den 3. november har Alexandras 30-årige gemal siddet i bestyrelsen i firmaet Netpublications International A/S, som udgiver blade og magasiner på nettet.

Ni konkurser
Men i direktørstolen sidder en mand ved navn Torben Aagaard. Siden 1985 er han gået konkurs med ikke færre end ni af sine 57 selskaber, og på firmaets påståede adresse i indre København render en håndværker rundt i gabende tomme lokaler.

Lummert magasin
I sidste uge skrev SE og HØR, at Jørgensen havde besøgt Bangkok i forbindelse med lanceringen af det megalumre netmagasin, Thai Monkey Magazine. Her sås den nyslåede forretningsmand i selskab med Aagaard samt endnu en af Netpublications' drivkræfter, Claus Troels Hansen, som også har et særdeles indgående kendskab til begrebet konkurser.

I politiets søgelys
Niels Lunde, som er mangeårig erhvervsreporter, kender udmærket typer som Aagaard.

- Det er mennesker, som lever af at lave hurtige forretninger. De kører i store biler og bor i store huse. Det er ikke folk, som bliver længe samme sted, og mange af dem har været i politiets søgelys flere gange, siger Lunde.

Martin Jørgensen selv har ikke de store kommentarer til sine nye kammesjukker.

- Nå, lyder det fra grevindens gemal.

Læs hele historien i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold