Nyheder19. januar 2009

Martin Hall: Foredragsholder

Talentdommeren er tilbage i sit gammelkendte elitære element, når han rejser rundt og fortæller – naturligvis om sig selv
Som en anden Prince udsender Martin Hall tre plader
Som en anden Prince udsender Martin Hall tre plader
 Foto: All Over

Martin Hall gik fra kultfænomen til glamourkendis, da han i efteråret var meddommer i DR1's "Talent 2008"-show.
Han er dog stærkt på vej tilbage i sin gamle rolle som eksperimenterende musiker, forfatter og meget mere og er 2. februar aktuel med hele tre nye album: Det nye studiealbum "Hospital Cafeterias" og genudgivelserne af to ældre album, "Apparently All The Same" og "Random Hold", oprindeligt udgivet i henholdsvis 1984 og 1996, men nu remastereret og udvidet med bonusnumre.

Martin Hall har derudover gennem mange år haft en omfattende foredragsvirksomhed. Ofte har foredragene været i lukkede forsamlinger så som uddannelsesinstitutioner, men nu giver han et ganske offentligt foredrag på den københavnske goth-klub Faust i Huset i Magstræde i København 23. januar klokken 20 (dørene åbnes klokken 19). Entreen er 50,- kroner.

Seancen er specielt designet til stedet og dets klientel, idet Hall ved denne lejlighed vil besvare alle publikums spørgsmål, det vil sige alt lige fra fortidens myter - for eksempel om, hvorvidt det virkelig passer, at han engang har sovet i en kiste - til detaljer om plade- eller bogudgivelser.

Sponsoreret indhold