Nyheder10. august 2011

Martin Brygmann fik tæv som barn

Multikunstneren er stadig bange for sin storebror, Lars, som ofte vingede ham nogle, da de var mindre
Martin Brygmann har fået mange klø af sin storebror Lars
Martin Brygmann har fået mange klø af sin storebror Lars
 Foto: All Over

6 år. Så stor er aldersforskellen mellem de to kendte skuespillere Lars og Martin Brygmann. Lars er storebror og Martin er lillebror. Ikke kun lillebror til Lars, men den yngste i søskendeflokken på 4.

I barndommen var der krig mellem de to kendte brødre. Som lillebror var Martin Brygmann lidt af en pestilens, der elskede at drille sine ældre søskende. Det afslører han i det nyeste nummer af Psykologi.

Læs også: Martin Brygmann: Tilfreds med sin tap

Han slap sjældent godt fra sine forskellige narrestreger. I stedet endte han ofte med at blive straffet kontant for sine påfund.

Opvæksten og deres forskellige roller som lillebror og storebror - drillepind og muskelbundt - har fulgt de to skuespillere gennem hele livet. Frygten for øretæver er der derfor stadig når Martin Brygmann ser sin storebror.

Læs også: Martin Brygmann: Kan ikke huske sin sidste gang
- Vi er selvfølgelig alle sammen voksne nu, men der hænger et eller andet i gardinerne stadigvæk. Som barn kunne jeg jo ikke gå forbi en af mine brødre, uden at jeg lige fik et slag på skulderen. AV!! Selv i dag har jeg det sådan, når jeg er sammen med Lars, og vi måske har generet hinanden lidt, og jeg så går forbi ham - så trækker jeg mig automatisk lidt til den ene side og tager armene op mod skulderen. Fordi der godt kunne falde et slag.., siger Martin Brygmann til Psykologi.

Sponsoreret indhold