Nyheder5. marts 2008

MARIIA HIRSE: SAGSØGES

Et smykkefirma, som sælger kinesiske lykkearmbånd, anklager den pensionerede bogstavvender for kopivirksomhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/maria-sagsoged-stort-jpg.jpg

Et kinesisk lykkearmbånd med positive energier har skabt negative vibrationer mellem firmaet bag smykket og Mariia Hirse.
Armbåndet med 12 kinesiske dyretegn koster 2000 kroner og opefter og har skabt en sand modedille blandt de kendte. Grevinde Alexandra og husbonden Martin rundt med et hver, og statsminister Anders Fogh Rasmussen har også et.

Nu anklager firmaet, der laver smykket, Mariia Hirse for at stjæle ideen og sælge billige kopier.
- Vi har en sag kørende lige nu, men har fået at vide af Peter Asschenfeldts advokat, at vi ikke må udtale os, siger Martina S. Bagger fra smykkefirmaet La Chance.

Selv om eksmandens advokat således er kørt i stilling i sagen, benægter Mariia Hirse sin kopivirksomhed.
- Det har jeg ikke noget kendskab til. Jeg har ikke fået job i Panduro Hobby, ler hun i telefonen til SE og HØR, men tilføjer, at det jo aldrig er sjovt med konkurrenter.

Solgt til homeparties
De langt billigere kopiarmbånd sælges til under normalprisen og er derfor ikke nogen lukrativ forretning, om end fortjenesten næppe er moms- og skattebelagt. Kilder bekræfter nemlig over for SE og HØR, at kopiarmbåndet udelukkende sælges på privat basis, blandt andet til homeparties i Nordsjælland, hvor Mariia Hirse bor.

Firmaet, der har sagsøgt Mariia Hirse, siger, det er et spørgsmål om principper.
- Vores armbånd er helt unikt, og det er os, der står bag designet. Vi kan derfor ikke have, at andre stjæler vores idé, lige meget hvor lidt de tjener på det.

Sponsoreret indhold