Nyheder10. november 2008

Marie: Skåler i champagne

I august drak den på det tidspunkt ny-gravide prinsesse glad de alkoholiske dråber, da hun festede ved Københavns modeuge
Marie ser bestemt ikke ud til at vide, at hun venter sig
Marie ser bestemt ikke ud til at vide, at hun venter sig
 Foto: Michael Medgyesi

Da prinsesse Marie i midten af august 2008 deltog i modeugen, var der ikke ligefrem graviditets vaner eller hensyn på menuen.

Joachims ny-gravide kone sugede nemlig flittigt de dyre dråber champagne i sig under modeshowet for det svenske tøjfirma "Odd Molly", som blev afholdt på Hotel D'Angleterre.

Og det var ikke kun under selve showet, at Marie sørgede for at skylle ganen. Bagefter smuttede hun ind i de tilstødende gemakker, hvor den stod på gyldne bobler.

Joachim, der allerede er far til to har helt sikker belært sin unge frue, om at det er skadeligt for barnet at drikke under graviditeten, så derfor kunne det tyde på, at Joachim og Maries kærlighedsbarn ikke ligefrem var planlagt, og at Marie simpelthen ikke vidste, at hun ventede sig, da hun gik ombord i Champagnen.

Hoffet har meddelt, at prinsessen ventes at nedkomme tidligt i maj i år. Som regel føder prinsesserne en hel del før tid. Hoffet sætter nemlig altid datoen så sent, at folk ikke begynder at undre sig over, hvor den lille prins eller prinsesse bliver af. Begge kronprinsparrets børn, Christian og Isabella, er derfor født cirka 14 dage før, de officielt skulle ankomme.

Med lidt simpel regning bliver det derfor hurtigt klart, at prinsesse Marie rent faktisk var i begyndelsen af sin graviditet, da hun i august slubrede rigelige mængder af det franske "boblevand" i sig.

Sponsoreret indhold