Nyheder7. januar 2010

Marie og Joachim: Vi svinger med Mary og Frederik

Få et kig bag slotsporten i det sønderjyske
Af af
Marie og Joachim har fundet rytmen i Sønderjylland
Marie og Joachim har fundet rytmen i Sønderjylland
 Foto: All Over

Man kan gøre sig sine tanker om, hvad der foregår bag de perfekte kongelige smil, når slotsportene er lukkede. Kan de overhovedet holde synet ud af hinanden, eller gemmer de sig på hver sit slot, indtil næste officielle begivenhed tvinger dem til atter at smile venligt til verden og kindkysse hinanden.

Prins Henriks bror Etienne har gjort det til en af sine faste opgaver som journalist at lade sig invitere inden for slotsmurerne og skrive om sine kongelige slægtninge i Danmark.

Gode vibrationer

Skal man tro hans interview med prinsesse Marie og prins Joachim, som Billed Bladet bringer i denne uge, kommer Schackenborg-parret endog meget fint ud af det med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

- Jeg synes, vi svinger godt sammen, siger Marie om deres indbyrdes forhold.

I interviewet kan man også læse, at Marie føler sig som dansk, fordi hun cykler i al slags vejr, og at hun tror på stjernetegn. Især er hun glad for, at hendes og Joachims lille prins er født i Tyrens tegn.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/royalt/jan-feb-marts/marie-og-joachim-svinger-te-jpg.jpg- Det er et stjernetegn, som efter min mening er godt. Han kunne have været blevet tvilling som hans far, farfar og min far er, forklarer hun.

Læs mere om besøget på Schackenborg her.

Sponsoreret indhold