Nyheder 3. april 2016

Marie og Joachim: Haps, du er min

Prinsesse Marie og prins Joachim var i Legoland for at kaste kongelig glans over årets åbning. De fik dog også en del tid til sig selv midt i hurlumhejet.

Prins Joachim og Prinsesse Marie i Legoland 2016

Syvende ægteskabsår er for mange lig med begyndende krise, knas og knirk i parforholdet.

Især hvis der er små børn, som suger al fokus og kærlighed ud af forældrene.

Men heldigvis er der masser af undtagelser, der bekræfter reglen.

Prinsesse Marie og prins Joachim lader til at falde i sidstnævnte kategori, hvis man skal dømme efter parrets kropssprog til sæsonåbningen af Legoland.

Her var de sammen med 13-årige prins Felix, prins Henrik på seks år og fireårige prinsesse Athena med til at åbne det nye forlystelsesområde Ninjago World.

Efter de officielle pligter forsvandt de ud i mylderet sammen med vennerne Britt og Oscar Siesbye og deres børn for at prøve så mange forlystelser som muligt.

[node:aller-related-content]

En tradition, som de fleste fra den kongelige familie efterhånden har prøvet mange gange.

– Jeg kan huske besøg i Legoland, fra jeg var helt lille og til nu, fortalte prins Joachim, hvis ældste søn Nikolai da også opnåede at blive æresborger og ridder af Legoelefanten, da han besøgte parken i Billund første gang i 2001.

Se klippet fra deres besøg i Legoland her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Vennepleje
De kongelige kommer dog ikke kun for at få en gratis tur i rutsjebanen, men også for at pleje de tætte bånd mellem dem og Danmarks rigeste familie.

Et bånd, der nærmest blev stadfæstet, da Lego-familien i 2014 lagde millioner i den fond, der købte Schackenborg og derved gjorde det muligt for Joachim at komme af med slottet og flytte til København med en god slat penge på lommen.

Sponsoreret indhold