Nyheder20. maj 2008

MARIE & JOACHIM: SMIDT PÅ PORTEN

Få dage før brylluppet er brudeparrets officielle monogram endelig blevet sat op ved indgangen til Schackenborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/marieporten2-jpg.jpg

Nu er de sidste spor efter prins Joachims første ægteskab langt om længe blevet slettet. Mandag, kun godt en uge inden det store bryllup, blev den gamle port med Alexandra og Joachims monogram erstattet af prinsens nye monogram.

Ikke overraskende former det nye monogram sig omkring et M for Marie, mens prinsen sætter sine spor med hele to J'er. Det gamle monogram har dannet rammen om indgangen til Schackenborg, siden Alexandra og Joachim blev gift i november 1995.

Selv efter skilsmissen i 2005 har porten med Alexandras initialer budt gæster - ikke mindst Marie Cavallier - velkommen til prins Joachims slot i det sønderjyske.

Porten var oprindeligt en del af folkegaven til Joachim og Alexandra, som bestod af en istandsættelse af slottet. Mens den nye port er betalt af Joachims egen lomme. Han har desuden selv tegnet og designet monogrammet.

Følg det kongelige bryllup hele ugen på tæt hold her på seoghoer.dk.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold