Marie: Flot kavalergang

Prinsesse Marie strålede om kap med sin barm - se billederne længere nede på siden.

Prinsesse Marie strålede om kap med sin barm - se billederne længere nede på siden.

Foto: All OverDer er ikke noget at sige til, at prins Joachim er en glad mand for tiden. Hver aften når hans kone, prinsesse Marie, smider kludene, er det et par flotte bryster, han kan nyde synet af.

Ifølge skønhedsklinik-indehaveren Kim Novaa har den kongelige barm fået et løft i forbindelse med, at prinsessen før jul indskrev sig på en skønhedsklinik i Frankrig.

Prinsesse Marie: Indlagt i udlandet

Tidligere i denne uge var Marie sammen med sin prins til gallapremiere på "Jagten" i Imperial-biografen. Og her havde den kønne franskmand intet gjort for at skjule sin opstrammede barm.

Marie var trukket i en sort bluse med dyb udskæring, der afslørede hendes flotte kavalergang.

Tidligere havde prinsessen ikke samme fylde foran, og selvom frontpartiet ikke er blevet væsentligt større, har det ifølge eksperten fået en opstramning, så brysterne nu sidder højere end tidligere.

Se billederne af dejlige Marie og lykkelige Joachim herunder - og læs endnu mere om gallapremieren på "Jagten" i det nummer af SE og HØR, der udkommer på torsdag.


Da prinsesse Marie hilste på skuespilleren Susse Wold, sås det tydeligt, at der er kommet mere svaj i barmen (Foto: Mikael Rieck)


Med den udsigt er der ikke noget at sige til, at prins Joachim er en glad mand (Foto: Mikael Rieck)

Marie: Lækker og slank

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close