MARIE CAVALLIER: VAR EN VILDKAT

Mens prins Joachim går rundt i en rus af lykke over sin forlovelse, sidder der en 31-årig forretningsmand i schweiziske Lausanne og tænker på, at det kunne have været ham, der snart giver Marie sit ja.
Han var nemlig kæreste med Marie Cavallier, da de begge var 17 år og gik på kostskolen Beau Soleil i skisportsbyen Villars-sur-Ollon, og han husker det som en vild tid.

- Hun var mit livs kærlighed. Jeg husker hende som en rigtig festabe, der var med på den værste.
Hun drak, dansede natten lang, og vi rendte rundt på gangene og røg cigaretter i smug, fortæller Anthony, der var kæreste med Marie i lidt over et år.

- Der gik et halvt års tid, fra jeg scorede hende, til vi var i seng sammen første gang. Hun var ikke jomfru på det tidspunkt, men jeg husker det som meget akavet. Jeg var bange for, om jeg nu gjorde det godt nok.

- Vi måtte ikke have sex på skolen, men så tog vi på hede elskovsweekender til Genève og Lausanne. Og hun er verdens bedste kysser. Jeg har aldrig nogensinde kysset en kvinde, der gør det lige så godt som hende, smiler Anthony.

Nogle år senere blev de atter kærester for en kort periode, da de begge boede i New York. For anden gang fik Anthony knust sit hjerte af Marie, der på dette tidspunkt ville stoppe, fordi de to turtelduer var to helt forskellige steder i livet.

Inden da nåede de at få fremstillet en kasket med teksten, I Love Marie, som Anthony den dag i dag stadig har liggende på sin stuereol som et godt minde om en svunden tid.

Læs den fulde historie i denne uges SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close