Nyheder16. maj 2008

MARIE CAVALLIER: SVÆR BARNDOM

Den kommende prinsesse fortæller åbenhjertigt om, at forældrenes skilsmisse gjorde hendes opvækst så vanskelig, at hun brød med sin mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/marie-svaer-barndom-stort-jpg.jpg

Marie Cavallier fortæller, at hendes opvækst i en forstad til Paris ikke var en dans på roser. Forældrenes skilsmisse og livet med nye stedforældre betød, at barndommen ikke var ren lykke. Det fortæller en ærlig Marie i et dokumentarprogram, som bliver sendt på DR på søndag den 18. maj.
Således var det en kriseramt 10-årige Marie, der måtte gennemleve forældrenes skilsmisse.

Skilsmissen skyldtes Maries mor, som havde forelsket sig i den schweiziske finansmand Christian Grassiot.
Derfor blev Marie så vred på sin mor, at hun nægtede at tale med hende.
- Jeg var lidt oprørsk. Jeg ville ikke tale med min mor på grund af skilsmissen. Jeg ville bo hos min far i Paris, men skulle flytte med mor til hendes nye mand i Schweiz, siger Marie i udsendelsen.

- Det tog tid før jeg accepterede min stedfar og holdt op med at tænke på ham, som 'manden, der stjal min mor fra far', fortæller Marie og tilføjer:

- Det var en svær tid.

Løsningen på krisen blev - efter Maries eget ønske - at sende hende på kostskole.

Med tiden har Marie og hendes mor dog fået et godt forhold, og i dag er de så tæt, at Maries mor, Francoise Grassiot, hjælper datteren med det nært forestående bryllup i Møgeltønder.

Stor beslutning
Prins Joachims tilkomne afslører også sine tanker om de overvejelser, hun har gjort sig i forbindelse med brylluppet, og de tanker hende og Joachim måtte gøre sig, da forholdet løb ind i problemer og var tæt på at gå i stykker. Hun beskylder også pressen for, at bære skylden for, at Marie måtte genoverveje sit forhold til den danske prins. Pressen interesse for den ukendte Marie, var nemlig så overvældende at hun blev både bange og chokeret. Derfor er det også en afklaret frøken Cavallier der gifter sig på lørdag, og hun er godt klar over, at ægteskabet vil ændre hendes liv fuldstændigt.

- Jeg gifter mig med Joachim, men også med Danmark. Jeg håber meget, jeg kan leve op til den stolthed, som danskerne føler for deres kongehus, siger hun ifølge HER og NU.

Programmet "Prinsesse på vej" sendes på DR1 søndag den 18. maj klokken 20.

Sponsoreret indhold