Nyheder28. april 2008

MARIE CAVALLIER: JEG KAN IKKE TALE DANSK

Joachims kommende kone indrømmer til fransk blad, at hun ikke har lært sproget endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/mariedansk-jpg.jpg

Her gik man og troede, at Danmarks kommende prinsesse var i fuldt sving med at lære dansk op til brylluppet i næste måned. Men, nej, sølle seks timer månedligt er det blevet til, og resultatet er derefter.

- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke gør store fremskridt. For øjeblikket får jeg kun seks timer om måneden, fordi lektionerne foregår i København, og jeg er jo mest på Schackenborg, når jeg er i Danmark, fortæller Marie Cavallier i et interview til det franske sladderblad, Point de Vue.

Hun betegner dansk som "et meget svært sprog med en helt speciel accent".

Der har ellers været tid nok til at lære dansk. Siden forholdet til Joachim blev officielt i oktober, har Marie droppet sit job og har nu fuldt ud helliget sig forberedelserne til sit nye liv.
- Det er helt umuligt at passe både job og forberede bryllup på samme tid, og så har jeg jo også haft hovedet et helt andet sted, forklarer hun.

Indtil brylluppet den 24. maj må Marie pendle mellem Genève og Schackenborg, da det ikke passer sig i "visse kredse" at flytte sammen, før man er gift.

Marie er dog allerede fortrolig med sine nye venner i den royale inderkreds, og hun er positivt overrasket over, hvor hurtigt hun er kommet ind på livet af Joachims venner. Hun finder dem nemme at omgås uden at være overfladiske.

- Den største udfordring for mig er nok at blive dansk og samtidig bevare mig selv, fastslår hun.

Læs mere i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold