Nyheder21. maj 2008

MARIE CAVALLIER: HÅRD TID SOM PAPMOR

En respekteret terapeut advarer den kommende prinsesse om de mange faldgruber som stedmor
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/papmorfaardetsvaertstort-jpg.jpg

Umiddelbart virker Marie Cavallier som en glimrende papmor for de to små prinser, Nikolai og Felix, og deres forhold synes at være harmonisk og hjerteligt, men alligevel kan det hele ændre sig i fremtiden, hvis ikke hun passer på.
Det mener den kendte par- og psykoterapeut Martin Østergaard.

- Hun står over for mange følelsesmæssige udfordringer. Det er vigtigt, Marie indstiller sig på, at der kommer en overgangsperiode, for det tager tid at vænne sig til en ny familie. Mange mener, det kan tage helt op til fem år, fortæller han.

Følsom kvinde
I dokumentarprogrammet "Prinsesse på vej", der blev sendt på DR1 i søndags, påpeger Marie Cavallier, at hun er klar over, hun skal kæmpe for at blive accepteret af Nikolai og Felix. Med den udtalelse sender hun ifølge Martin Østergaard et vigtigt signal.

- Hun er tydeligvis på prøve hos dem. De har ikke valgt hende - hun har valgt dem. Hun virker til at være en meget følsom kvinde, så hun kan sagtens få det rigtig svært, men det modsatte kan også være tilfældet, siger han.

Han mener samtidig, at endnu større problemer kan opstå, hvis Marie ønsker at blive gravid, men ikke bliver det.

Som en håndbog
- Så sker der ofte det, at det er svært at være sammen med mandens børn, fordi de minder kvinden om det, hun ikke selv kan få. Hvis hun så ender med at blive gravid, kan der også ske det, at hun lægger afstand til stedsønnerne, fordi hun fokuserer for meget på sin nye moderrolle, lyder det advarende fra terapeuten.

Han medgiver, at Marie Cavallier i dokumentarprogrammet siger alle de rigtige ting. Næsten som om hun læste op af en håndbog om emnet.

- Det er helt korrekt, at man skal være tålmodig, naturlig, tage tingene stille og roligt og lade børnene komme til én i stedet for selv at "overfalde" dem. Det er enten meget intelligent sagt eller bare godt indøvet, lyder det.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold