MARIE CAVALLIER: FLOPPET FORTID

Fra skrot til slot. Sådan kan man med rette kalde beretningen om Marie Cavallier, der som en anden "Pretty Woman" til maj flytter ind i Joachims enorme domicil i Møgeltønder.

Inden hun mødte prinsen tilbragte hun nemlig syv mislykkede år i det amerikanske mellem 1994 og 2001, og boede blandt andet i en kummerlig, ydmyg lejlighed i en grå og trist bygning i New York på grænsen til bydelen Greenwich Village.

Her førte hun en anonym studentertilværelse, mens hun drømte om et bedre liv og prinsen på den hvide hest.

Via Babson College ved Boston, hvor Marie ikke færdiggjorde sit studie, endte hun i New York, hvor hun ikke - som alle danske medier ellers har skrevet - fik sig en bachelor i marketing, handel og it.

En ommer

Til gengæld kunne hun - med et halvt års forsinkelse - til sidst kalde sig færdiguddannet på Marymount Manhattan College i faget liberal arts, der er en meget generel basisuddannelse og i bedste fald minder om en udvidet, samfundsfaglig hf.

SE og HØR er i besiddelse af officielle dokumenter fra college, der viser, at Marie oprindeligt skulle have færdiggjort sin uddannelse i marts 1999, men så sig nødsaget til at studere videre og først graduere i september samme år.

Serverede kaffe

Herefter fungerede hun gennem halvandet år som praktikant i firmaet Double Click, hvor hun ud over at indtaste data i computersystemerne også serverede kaffe for de ansatte.
De syv år i USA endte givetvis ikke med det resultat som Marie - og hendes forældre, der betalte flere hundrede tusinde kroner for hendes skolegang - havde regnet med.
Men hvad hun ikke formåede af egen kraft - at gå fra ordinær til ekstraordinær - sørger ægteskabet med prins Joachim for d. 24. maj.

Læs hele den fire sider lange histore og se billederne fra Maries fortid i denne uges SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close