Nyheder22. maj 2008

MARIE CAVALLIER: DRENGEPIGE

Den kommende prinsesse er ene pige i en søskendeflok på fem. Derfor er hun blandt andet vild med motorsport og fodbold
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/joachim-og-marie-int-stort-jpg.jpg

Marie Cavallier, 33, har aldrig drømt om den store, hvide brudekjole, bryllup eller om at blive prinsesse ligesom så mange andre piger. Det fortalte hun i et portræt på DR1 i søndags.

Måske hænger det sammen med, at Marie er vokset op med fire brødre. Hun elsker at stå på ski, og har altid været omgivet af "drengeaktiviteter". Det fortæller hun om i et interview på TV2 i aften, torsdag den 22. maj klokken 21.25 på TV2.

Marie beskriver sig selv som friluftspige, og derfor glæder hun sig også til at blive landmandskone.
- Jeg kan slet ikke vente med at komme til at bo på landet. Det er sådan en dejligt følelse at være væk fra alting, siger hun.

Slikglad prinsesse?
Hvad er jeres forhold til slik? Sådan lyder et af spørgsmålene, som Marie og prins Joachim vil svare på. Det er nemlig 1. og 2. klasse på Møgeltønder Skole, som har fået lov til at stille nogle af spørgsmålene til det kommende brudepar.

Parret taler også åbent og ærligt om det forestående bryllup, forholdet til børn, men også om skilsmisse og forventninger til ægteskabet.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold