MARIE CAVALLIER: ADVARES AF PARTERAPEUT

Det er en tradition i kongehuset, at et forlovet royalt medlem ikke flytter sammen med sin tilkommende inden bryllupet, og denne ordning rammer også Marie Cavallier, som fortsat residerer i Genève, og bliver boende i sin lejlighed, indtil hun er blevet gift med prins Joachim i maj.
Det er dog et åbent spørgsmål, om ikke Marie rent faktisk er glad for, at hun kan bo for sig selv lidt endnu, så hendes gamle liv i storbyen kan blive ordentligt afviklet, inden hun indtager sovebyen Møgeltønder.
Den kendte parterapeut Martin Østergaard råber vagt i gevær:
- Det kan blive en ubehagelig overraskelse for Marie, når først de er gift, så hun skal passe på. Man ser tit, at der kan være store problemer i ikke at vide, hvordan det reelt er at bo sammen over længere tid, fortæller han og fortsætter: - Bare helt normale ting som at diskutere, hvornår man skal rede sin seng, hvornår der skal luftes ud i soveværelset eller lignende kan skabe konfrontationer, fortæller han og frygter, at Marie Cavallier gifter sig ind i et guldbur med mange ubekendte.

Læs hele parterapeutens vurdering af prins Joacims og Marie Cavalliers bopælsordning inden brylluppet og få mere at vide om den kommende prinsesses liv lige nu i denne uges SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close