Nyheder29. oktober 2013

Marianne Eihilt: "Vild med dans" ødelagde forholdet

Danseren lægger fokus et andet sted fremover
Det nye familiemenneske Marianne Eihilt, har besluttet sig for at fokusere mere på familien end på dansen
Det nye familiemenneske Marianne Eihilt, har besluttet sig for at fokusere mere på familien end på dansen
 foto:All Over


Flere af "Vild med dans" deltagerne mister en del af deres privatliv, når de deltager i "Vild Med Dans". Det skete for Marianne Eihilt, som har vundet "Vild med dans" to gange. Programmet kostede hende blandt andet forholdet til sin kæreste igennem syv år.

Se danserne under kjolerne

- Jeg har forandret mig en del, siden "Vild Med Dans" startede. Jeg synes, det har vist mig en hel anden side af mig selv, siger til Ude og hjemme hun og understreger, at hun stadig har et godt venskab med ekskæresten.

Sofie Kruuses mor døde af kræft: Jeg passede hende den sidste tid. Læs artiklen på udeoghjemme.dk

Da Marianne meldte sig til "Vild Med Dans" i 2005 og dansede sig til en andenplads, havde hun ikke regnet med, at det ville være så udfordrende.

- Når man får ros, stiger ens selvtillid, og man ændrer sig. Jeg udviklede mig utroligt meget, efter jeg kom med i showet. Jeg havde behov for at finde mig selv og få ro på mit liv og styr på fremtiden, siger hun og fortæller, at hun dengang tog konsekvensen og flyttede i en etværelses lejlighed.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at "Vild med dans" ville blive så stort. Inden showet startede havde jeg danset på højeste niveau i flere år. Jeg havde aldrig fået så meget omtale på grund af min dans. Jeg var overhovedet ikke klar over, hvad der skete. Jeg har altid gået op i, at mit privatliv skal være privat, og pludselig kunne man læse alt om mig og mit privatliv. I dag har jeg det fint med opmærksomheden.

Annemette Fogh fik en ven for livet, da hun deltog i Vild med dans. Læs artiklen på udeoghjemme.dk

For halvandet år siden fik hun en ny, kæreste. I deres forhold føler Marianne sig helt tryg. Hun går meget op i at være en god kæreste, og et godt forbillede for kæresten børn.

Marianne Eihilt: Ny mand

Sponsoreret indhold