Nyheder4. november 2008

Marianne Eihilt: Vil danse med Jes Dorph

Årets ”Vild med dans”-vinder vil kun være med igen, hvis hun selv kan vælge dansepartner
Alt tyder på, at der er en god chance for at se Marianne i endnu en omgang "Vild med dans"
Alt tyder på, at der er en god chance for at se Marianne i endnu en omgang "Vild med dans"
 Foto: All Over

Dansefnugget Marianne Eihilt, der har fire finaler og to sejre med i sin "Vild med dans"-bagage, deklarerede kort før afslutningen i fredags, at nu var det slut med "Vild med dans" for hendes vedkommende.

Så dansede hun sig til endnu en sejr med Joachim B. Olsen og efter en hektisk weekend som vinder, lyder det nu som om, at den populære dansemus har ombestemt sig.

- Jeg havde bestemt, at jeg ville stoppe, mens legen er god - men jeg har stadig tre mænd, jeg meget meget gerne ville prøve at danse med, afslørede Marianne pludselig i "Go'morgen Danmark" her tirsdag morgen.

- Jeg tager endnu en omgang "Vild med dans", hvis jeg må danse med Jes Dorph, grinede Marianne genert og tilføjede to andre mænd, som også vil kunne lokke hende med i programmet endnu en gang.

- Jeg mødte også Lasse Rimmer i går og han var så skøn og så dig Morten Resen, sagde Marianne, mens Morten Resen, der rent faktisk var den, der lavede interviewet, var ved at falde ned af sofaen af forlegenhed og lykke.

Og mon ikke TV2 vil gøre alt for at opfylde et af frøken Eihilts ønsker, så seerne kan nyde den sympatiske og veldrejede danser endnu en sæson?

Sponsoreret indhold