Nyheder27. oktober 2017

Marianne Eihilt gør comeback i ”Vild med dans”

Den 43-årige danser Marianne Eihilt er vendt tilbage i den gode sags tjeneste - i aften vil danseprogrammet nemlig forsøge at knække cancer i anledning af, at det er Knæk Cancer-uge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marianne_eihilt.jpg
 (Foto: All Over)
To gange har hun vundet trofæet, og med sit smittende humør har hun samtidig vundet danskernes hjerter med sin deltagelse i ”Vild med dans”. Men siden 2011 har Marianne Eihilt ikke været fast deltager i det populære fredagsbal.
Men i aften vender hun tilbage i den gode sags tjeneste. Hun skal nemlig danse en wienervals med den 34-årige lastbilchauffør Helge Koch Jensen, der selv har haft kræft inde på livet. Det gør de i forbindelse med det specielle ”Knæk Cancer”-show, som ”Vild med dans” udfører i aften i Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Helge blev som 29-årig selv ramt af testikelkræft, og bare et år efter, fik hans mor konstateret den kræftsygdom, hun døde af. Det har fået ham til at kaste sig ud i denne udfordring. - Det betyder, at jeg kan give et andet bidrag end at stikke femhundrede kroner i indsamlingsbøssen. Her giver jeg lidt af mig selv for en sag, jeg føler stærkt for, siger han til tv2.dk. Marianne Eihilt vandt ”Vild med dans” i 2008 med Joachim B. Olsen og i 2007 med Robert Hansen. Siden da er hun blevet mor til en søn i 2015. Steen Lund og René Christensen vender også tilbage, hvor de danser med en dansker, der har haft kræft inde på livet. Herunder kan du se de kendte, der deltager i "Knæk Cancer" fredag aften:

Rød løber til Knæk Cancer under Vild med dans 2017

Sponsoreret indhold