Nyheder30. marts 2015

Marianne Eihilt er blevet mor for første gang

Vild med dans-deltageren har fået sit første barn, en lille velskabt søn. Hun ved endnu ikke helt, hvad sønnike skal hedde, men hun jonglerer med et par forslag
Af af
Danseren Marianne Eihilt er blevet mor for første gang, men hun måtte tilbringe længere tid på hospitalet end ventet
Danseren Marianne Eihilt er blevet mor for første gang, men hun måtte tilbringe længere tid på hospitalet end ventet
 Foto: Claus PoulsenDet skriver Stiften.dk.

Marianne Eihilt er vendt hjem fra fødeafdelingen på Skejby Sygehus i Aarhus med sit første barn, efter hun havde tilbragt en uge på hospitalet.

- Alt er gået rigtig, rigtig godt. Han er så sød - og nem, siger en meget glad Marianne Eihilt til Stiften.dk.

Læs også: Marianne Eihilt er gravid

Den 40-årige danser forklarer videre, at hun måtte tilbringe en rum tid på sygehuset, fordi barnet var født to uger for tidligt og vejede for lidt, og fødeafdelingen ville derfor holde på mor og søn i lidt ekstra tid.

Heldigvis understreger Marianne Eihilt, der deler barnet med sin kæreste gennem tre år, at alt er, som det skal være. Hun glæder sig også til en foranderlig verden i rollen som mor.

Usikker på navn
Eihilt, som driver danseinstituttet Let's Dance med dansemakkeren Brian Eriksen, har endnu ikke låst sig fast på et navn til sønnen, men hun har dog nogle forslag oppe at vende.

Læs også: Marianne Eihilt: "Vild med dans" ødelagde forholdet

- Fire navn er i spil. Nu går vi og bruger alle fire. Lige pludselig falder et af dem formentlig naturligt, siger Marianne Eihilt til Stiften.dk.

Eihilt blev kendt i den brede befolkning, da hun deltog i den første sæson af Vild med dans. To gange har hun oplevet at vinde i det populære danseprogram.

Læs også: Marianne Eihilt: Ny mand

I 2007 vandt hun sammen med skuespilleren Robert Hansen, og året efter vandt hun sammen med politikeren og tidligere kuglestøder Joachim B. Olsen.

Sponsoreret indhold