Nyheder17. juli 2008

Mariah Carey: I Celine Dions fodspor

Divaen har fået tilbudt fast job i Las Vegas
Mariah Carey kommer til at tjene kassen, hvis hun takker ja til tilbuddet fra spillebyen
Mariah Carey kommer til at tjene kassen, hvis hun takker ja til tilbuddet fra spillebyen
 Foto: All Over

Den 38-årige sanger, som udsendte sit 11. album "E=MC2" tidligere på året, er blevet tilbudt over en halv milliard kroner for at slå rødder i Las Vegas for en stund.

Det drejer sig helt nøjagtigt om 600 millioner gode danske kroner, som sangeren kan hæve, men så skal hun også optræde hver aften på Planet Hollywood Resort og Casino i tre år.

- Mariah er en af de mest populære artister, der findes. Hun kunne nemt blive dronning af Las Vegas, siger en kilde til det amerikanske Star Magazine.

Hvis hun takker ja, kommer Mariah Carey i fint selskab med bl.a. Celine Dion, Cher, Elton John og Bette Midler, som alle har haft faste shows i spillebyen.

Det er dog usikkert, hvad sangeren har tænkt sig at gøre. Hun giftede sig i april med Nick Cannon - efter blot at have kendt hinanden i et halvt år, og hun har udtalt, at hun føler sig særdeles godt tilpas i rollen som "hjemmegående", nygift hustru.

- Jeg kan have mit privatliv, jeg kan lave plader eller andre kreative ting, jeg kan lide at lave. Mit liv nu er meget mere rart - helt som jeg foretrækker det, har divaen sagt fornylig.

Sponsoreret indhold