Nyheder13. juni 2008

Mariah Carey: Afblæser bryllup

Popdronningen dropper sit andet bryllup med sin nye mand Nick Cannon, fordi ingen gider betale gildet for hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/mariahafblaeserbryllup2-jpg.jpg

Den 38-årige sanglærke, som har ry for at være lidt af en snerpet diva, har besluttet at aflyse sit andet bryllup med Nick Cannon. Parret blev gift i hemmelighed ved en privat ceremoni i april på Bahamas, men havde store planer om at gifte sig igen ved et overdådigt arrangement.

De planer er nu lagt på hylden, og parrets venner og familie kommer derfor ikke til at opleve det rådyre eventyrbryllup, som Mariah ellers var i fuld gang med at planlægge.

Det er nemlig gået op for popprinsessen, at ingen gider finansiere hele herligheden. Mariah Carey havde regnet med at kunne holde bryllup for et helt absurd beløb, som et medie - enten People eller OK! Magazine - skulle punge ud med for eksklusive rettigheder til billederne fra den store dag. Divaen har dog måttet sande, at ingen medier var synderligt interesseret.

Der er ellers gået en form for sport i - for stjerner vel at mærke - at sælge rettighederne til livets store øjeblikke til højestbydende. Senest slog den engelske fodboldspiller Wayne Rooney alle rekorder, da han solgte rettighederne til sit bryllup for den vanvittige sum af 70 millioner kroner.

Sponsoreret indhold