Nyheder22. maj 2013

Maria Yde: Mødte sin mand som 10-årig

Aftenshowets populære vært kalder sit ægteskab arrangeret
Af af
Maria Yde og Janus mødte hinanden, da de var unge. Meget unge.
Maria Yde og Janus mødte hinanden, da de var unge. Meget unge.
 Foto: All OverSeerne nyder godt af Maria Ydes smukke smil, når hun toner frem som frontfigur i Aftenshowet på DR. Men i privaten er det husbonden Janus, der kan glæde sig over den charmerende kvinde.

Men det stod ikke skrevet i stjernerne, at Maria og Janus skulle ende sammen. Det afslører TV-værten i et interview med Søndag.

Første gang de to mødtes, var Marie kun 10 år. Senere synes Ydes mor, at Janus og datteren var helt perfekte for hinanden - det blev dog aldrig til noget, før de tilfældigt løb ind i i hinanden i 2008.

Maria Yde: Gravid
- Og ... ja, så gik det bare videre derfra med os to. Derfor siger min mor også altid lidt for sjov: Vi lever i et arrangeret ægteskab, der var arrangeret uden at være arrangeret, fortæller Maria Yde.

Parret har dog aldrig holdt et kæmpe bryllup.

- Men vi mangler at holde den store fest. Vi holdt et stille og roligt bryllup på rådhuset og kun med vores nærmeste familie. Egentlig ville vi have gået på rådhuset, bare os to, og så med hver vores søster som vidne. Men det gik jo op for os, at der var mange i familien, der ville blive skuffede. Så familien kom med. Og den store fest skal nok komme på et tidspunkt, siger hun til Søndag, der også bringer et stort galleri med Maria Yde.

Sarah Zobel kalder stadig Kølpin for sin mand

Sponsoreret indhold