Nyheder 25. september 2009

Maria og Michael: Reddet på stregen

Det underholdende ægtepar måtte ud i omkamp i ”Talent 09”, men fik hjælp fra dommerne, mens Jes Holtsø og danseduoen Nellie & Eva gik rent ind
Af af
Rengøringsparret Maria og Michael gik direkte videre til finalen
Rengøringsparret Maria og Michael gik direkte videre til finalen
Foto: All Over

Det var tæt på at gå galt for ægteparret Maria og Michael Bjørnson, da de endnu en gang gav den fuld skrue i "Talent 09".

Først efter omkampen med operasyngende Sebastian valgte 2 af 3 dommere at sende den svulmende duo videre i konkurrencen.

- Jeg har aldrig været så nervøs før. Vi ved jo ikke, om seerne sms'ede os ind på en 3.- eller en 4.-plads, men det er også helt ligegyldigt. Vi er i finalen, og det er simpelthen bare så stort. Vi er SÅ glade, jublede Michael Bjørnson, da han kort før midnat forlod DR sammen med sin smukke kone, som endnu en gang måtte lade tårerne trille, da parret gik videre i konkurrencen.

Der blev diskuteret vildt og inderligt, om det ikke er for meget flødeskum og konfetti - om man ikke kan blive træt af det pompøse par, men det gav Maria og Michael fanden i og leverede en svulmende udgave af Meat Loafs gedigne klassiker fra 1993, "I'd Do Anything For Love".

- Jeg elsker jeres bling-blang og ville savne jer, hvis I ikke var her, klukkede Hella Joof, mens Nikolaj Koppel så parrets store styrke i, at de hver gang giver sig 115 %.

Lille Sebastian med den store stemme måtte altså forlade programmet efter omkampen, hvor han måtte nøjes med Jokerens stemme.

"Børge" videre

Direkte videre i programmet var til gengæld de smukke dansere Nellie og Eva, der gjorde Jokeren målløs, mens Hella Joof ville kysse støvet foran de 2 piger. Nikolaj Koppel satte triumf på med kommentaren "I er helt vildt super overdrevent fede".

Også den gamle "Olsen-banden"-rod Børge, alias Jes Holtsø, røg direkte videre med uhæmmet hjælp fra både Jokeren, Hella og Nikolaj.

Til sidst måtte de 3 hjælpe Jes videre til semifinalen, og denne gang var der ingen grænser for de 3's salgstale efter sangen "What's this road".

Fantastiske Celine med dyrestemmerne måtte til gengæld forlade programmet, selv om hun optrådte med både dansere og musik på scenen, ligesom de 2 små spirrevipper i Maximum Risk også dansede forgæves fredag aften.

Sponsoreret indhold