Nyheder 23. januar 2009

Maria Montell: Håbløs hår-dag

Ved sangerens 40 års fødselsdagsfest skete lige præcis dét, der aldrig må ske
Maria Montell og Aqua-Lene i samme hårbøjle
Maria Montell og Aqua-Lene i samme hårbøjle
Foto: Michael Medgyesi

Det er en uskreven, men dog særdeles gylden regel, at kvinder - og slet ikke veninder - tropper op til samme begivenhed med det samme på.

Mange kvinder vil hellere dø, end at opleve netop det. Ikke desto mindre skete netop dét for Maria Montell, som i anledning af sin 40 års fødselsdag havde inviteret til pompøs fest for venner og familie i Skovshoved Sejlklub.

Fødselaren var selvfølgelig dullet op i det lækreste af lækreste for at tage sig så godt ud som muligt på den store dag. Prikken over i'et var en yndig hårbøjle med en gigantisk blomsterlignede pyntegenstand på siden.

Sjælden så den ud, men ikke desto mindre dukkede Marias veninde Lene Nystrøm op med præcis samme hårpynt.

Afværgede katastrofen

Deres respektive partnere, Thomas Villum og Søren Rasted, må helt sikkert have holdt vejret i frygt for at helvede skulle bryde løs, når de to damer opdagede katastrofen, men de kunne hurtigt ånde lettede op.

Både Maria Montell og Lene Rasted tog det så godt, de kunne med et smil, selvom den tidligere Aqua-sanger ikke ligefrem virkede begejstret, da hun så, at hendes pynt var magen til værtindens.

- Ej, ej, ej, sagde Lene på klingende norsk, inden de to damer brød ud i grin.

Det, der kunne være endt i en fatal katastrofe, som da Maude og Ingeborg går til fernisering i samme pels i "Matador", blev afværget med nogle humoristiske grin.
Sponsoreret indhold