Maria Montell: Fri af Frederiks skygge

Maria er pladeaktuel med \

Maria er pladeaktuel med "Bang Bang Boogie", der også er med på soundtracket til filmen "Ved verdens ende"

Foto: All Over

Det hænger ved. Siden Maria Montell for 10 år siden blev fotograferet i bikini, samtidig med at Frederik nev hende i øreflippen, har hun været kronprinsens kæreste og senere ekskæreste.

Det er selvfølgelig træls, når hun nu er så meget andet. Hun følte sig "fucked up" af den meget medievirak, siger hun til Ekstra Bladet.

- Ja, på visse planer. Når man er så meget på, får man en følelse af, at det hele handler om en selv. Men det foregår bare inde i ens eget hoved, siger hun.

Maria kan så meget andet. Hun har stadig en aktiv sanger- og sangskriverkarriere. Netop nu er hun aktuel med singlen "Bang Bang Boogie".

Og så er hun gift på 7. år med Tomas Villum Jensen, som hun har 2 børn, Villum og Smilla, med. Den 40-årige Maria har ikke et sekund fortrudt, at hun deler sit liv med sin 2 år yngre filminstruktør-mand.

- Jeg blev gravid, da vi havde kendt hinanden i 4 måneder, så jeg var sådan lidt "oh oh, bare det holder". Men da jeg mødte ham, syntes jeg bare, at jeg havde kendt ham hele mit liv, siger hun til avisen og fortsætter:

- Han er udfordringens mand, så han gik benhårdt efter det. Det kunne jeg ikke stå for.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close