Nyheder31. august 2016

Indbrud mens hun sov: Maria Erwolter har mistet værdifuld vielsesring

Maria Erwolter er dybt chokeret og rystet, efter at hun i nat har haft indbrud i sit hjem, mens hun lå og sov. Skuespilleren har mistet flere værdifulde genstande, som hun nu håber, at folk vil hjælpe hende med at lede efter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_erwolter.jpg
 Foto: All Over

Skuespilleren Maria Erwolter havde natten til onsdag en yderst ubehagelig oplevelse.

Skuespilleren havde midt om natten – mens hun lå og sov – besøg af én eller flere indbrudstyve, som forlod hendes hjem med flere af hendes værdifulde genstande.

Blandt andet løb de ukendte gerningsmænd med Maria Erwolters vielsesring – en unik og specialfremstillet ring, som hun meget gerne vil have tilbage.

Skuespilleren – der naturligvis er både chokeret og rystet oven på den ubehagelige oplevelse – har derfor valgt at dele et billede af sin unikke ring på sin Facebook i håb om, at hun på den måde kan få sin ring tilbage.

- Kære netværk. Jeg har haft indbrud i nat, mens jeg lå og sov. Meget rystet, hørte intet???? Meget er blevet stjålet. Ligeledes min vielsesring. Men den er speciallavet til mig. Så hvis du bliver tilbudt at købe den, er det min. Kontakt mig meget gerne, hvis du hører om noget. Kh en meget ked lille mus, skriver Maria Erwolter som kommentar til billedet, hun har lagt på Facebook.

Maria Erwolter er gift med DAD-trommeslageren Laust Sonne. Parret sagde ja til hinanden 19. september 2014.

Sponsoreret indhold