Maria Donna satser på udlandet

Maria Donna har store planer med sin musikkarriere

Maria Donna har store planer med sin musikkarriere

Foto: Claus Poulsen

Den 36-årige sanglærke er klar til at trække i arbejdstøjet og knokle - ikke kun for at bryde igennem i Danmark, men også gerne i USA og Tyskland.

Maria Donna har netop udgivet sin første single, "Millionaire", og har afsat hele sin sommer til at promovere det første nummer og skrive nye hits til sit kommende album.

Læs også: Det havde hun nok ikke set komme

Og mens Maria Donna (tidligere Rudi) knokler herhjemme for at slå igennem, har hun folk på den anden side af Atlanten, der arbejder hårdt på hendes amerikanske gennembrud.

- Jeg har en god agent og en dygtig marketingkoordinator derovre, siger Maria Donna.

Hun tror på, at det kan lykkes for hende at slå igennem i Staterne.

- Mine tekster er meget provokerende, og det gør amerikanerne nysgerrige. Det synes de er spændende. Det er lidt ligesom med Madonna og Lady Gaga - de provokerer også med deres musik. Jeg synger f.eks. "take me for a shopping spree in Melrose Place, baby, I will even let you cum on my face", fortæller sangeren og forsætter:

- I den version, jeg har sendt til USA, er den sætning dog blevet sløret, så det ikke er så tydeligt, hvad jeg rent faktisk synger.

Læs også: Hun er for fræk til tv

Jagten på et internationalt gennembrud starter dog i Tyskland, hvor Maria Donna i øjeblikket planlægger at lave en diskoteksturné.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close